In de workshops persoonlijke Make-Up krijgt u make-up advies, hoe u zichzelf kunt opmaken, en welke kleuren u het beste staan. Zowel voor tieners als voor volwassenen.
In een gezellige ambiance worden uw sterken kanten van uw gelaat met make-up naar voren gehaald en, als nodig, de mindere kanten gecamoufleerd.
Er kan ook voor extreme make-up gekozen worden, zoals Smokey-Eyes. Ook geschikt voor Transgenders, vraag naar de mogelijkheden.
Er wordt gewerkt met de make-up lijn van JAFRA, die zeer geschikt is voor de gevoelige huid.
Neem gerust een kijkje in onze catalogus op de
Jafra website.

Bruidsmake-up:
De perfectie bruidsmake-up moet de hele dag blijven zitten. Het totaal plaatje moet immers perfect zijn: uw trouwrapportage is misschien wel de enige professionele foto-shoot die u in uw leven doet. Tijdens de proefmake-up en uw trouwdag, maken wij gebruik van professionele producten waar wij altijd mee werken. Dit garandeert een optimale kwaliteiten houdbaarheid van de make-up.

De visagist zal, als u wenst, kleur en styling advies geven. Als de aangebrachte proefmake-up naar uw zin is, deze kost € 50.00, leggen we dit vast op u persoonlijke make-up kaart.
De visagist zal de make-up op de dag zelf, met gebruik van uw persoonlijke make-up kaart, aan brengen. De afspraak voor de proefmake-up zal 3 tot 4 weken voor de bruiloft worden ingepland. De visagist komt op locatie. De kosten van de bruidsmake-up op de dag zelf kost € 25.00. (exclusief reiskosten buiten regio Oss)

Vrijgezellen en/of personeels feesten behoord ook tot onze mogelijkheden.
Keuze uit verschillende thema's zoals b.v.:
Persoonlijke make-up, Smokey Eye make-up,Theater grime( een typetje grimeren),
Mouline Rouge Make-up, Venetiaanse masker schminken enz.enz.
Deze workshops worden in ons atelier of op locatie gegeven.
Vraag via het contact formulier vrijblijvend informatie.